by acls us

Entresolvloer PC-300

Vrijdragende etagevloerconstructies zijn demontabel en geven u volledige flexibiliteit tijdens de magazijninrichting. De indeling en opbouw van de stellingsystemen en werkplekken op de etageniveaus kunnen bij veranderde eisen opnieuw worden aangepast.

Al onze vloeren zijn voorzien van een CE-certificiering!

Certificering voor CE-markering onder de norm NEN-EN 1090 is verplicht als een bedrijf onderdelen produceert of samenstelt voor een dragende constructie zoals een entresolvloer. Certificering is echter ook verplicht als een bedrijf entresolvloeren onder zijn naam of merknaam in de handel brengt.
(bron: BMWT)

 

De entresolvloersystemen bestaat uit vier hoofdcomponenten:

- kolommen
- hoofdbalken
- kinderbalken
- koppelplaten

Deze worden door middel van een boutverbinding aan elkaar bevestigd, wat als groot voordeel heeft dat de constructie later zeer eenvoudig kan worden aangepast of kan worden verhuisd. Het vloersysteem kan eenvoudig geleverd worden volgens uw wensen of eisen.
 De constructie is in vrijstaande uitvoering; dat betekent voor u dat de gebouwconstructie niet extra zal worden belast of dat hiervoor voorzieningen moeten worden getroffen.De entresolvloerplaten worden vaak afgewerkt met een 38 mm dikke spaanplaat met een hoge persing.

Er zijn echter ook diverse alternatieven:

- anti slip spaanplaat
- roosters
- staalplaat
- beton

Accessoires:

- steektrappen
- leuningen
- palletopzetplaatsen
- kolombeschermers

entresolvloer