by acls us

Landelijke ombouw Verkolf Groep!

 

Deze periode is de Verkolf Groep druk in de weer met een landelijke ombouw. Hierin worden verschillende presentaties van ruim 160 vestigingen in 7 weken omgebouwd. Naast de levering en productie van meubelen en stellingmateriaal zorgen onze monteurs voor de volledige montage, inclusief signing en demonstratiemodellen. Kortom een opdracht en prestatie waar we als organisatie trots op zijn!

 

     

    

 

CE certificering weer verlengd!

 

Onlangs is de CE certificering voor PC-Las, Cor Verkolf en Nimar Magazijninrichting weer verlengd. Tijdens een intensieve audit van 2 dagen zijn onder andere onderstaande onderwerpen aan bod gekomen: 

- Procedures en instructies.
- Vereisten voor materialen of onderdelen in de productie.
- Eisen voor product en de verschillende stappen van het productieproces.
- Potentiele milieueisen die samenhangen met de productie en opslag van het product.
- Mogelijke documenten met aanbevelingen en richtlijnen.

Certificering voor CE-markering onder de norm NEN-EN 1090 is verplicht als een bedrijf onderdelen produceert of samenstelt voor een dragende constructie zoals een entresolvloer. Certificering is echter ook verplicht als een bedrijf entresolvloeren onder zijn naam of merknaam in de handel brengt.
(bron: BMWT)

De organisatie mag zich weer voor 2 jaar gecertificeerd noemen, hierdoor voldoen al onze entresolvloeren weer aan de geëiste kwaliteitseisen zoals u van ons gewend bent.